Friese Kever Elfstedentocht

Welkom in de webshop voor de Friese Keverelfstedentocht 2019 van de Keverclub Nederland, regio Friesland! Het weekend vind plaats van 24 t/m 26 mei 2019. Anders dan de naam doet vermoeden, bent u met elk type luchtgekoelde Volkswagen hartelijk welkom om deel te nemen! In deze shop kunt u uw tickets en eventuele aanvullingen reserveren. In het tabblad ‘Winkel’ vindt u alle mogelijkheden.
Een weekend ticket kost €80,- en biedt toegang tot het evenement voor 1 equipe, bestaande uit 1 auto, 2 personen, inclusief kampeermiddel, kampeerkosten, bbq voor 2 personen, roadboek, kruisje, rallyschild en heel veel plezier! Mocht u vegetarisch zijn kunt u kiezen voor de Vega BBQ in de webshop voor 0 euro. Deze vervangt de gewone bbq welke in het weekend ticket is inbegrepen. In een weekend ticket zit voor 2 personen bbq, dus mocht u beide vegetarisch zijn dient u er 2 op te geven. 1 vlees en 1 vega is dus ook mogelijk.
Verder kunt u naast een weekendticket extra personen bij boeken als u bijvoorbeeld met kinderen wilt komen. U kunt naast een weekend ticket maximaal 3 personen bij boeken. Tevens vind u er de optie om extra bbq pakketten te bestellen, zowel gewoon als vegetarisch.
Mocht u naast al het plezier en een mooi kruisje toch een extra aandenken willen hebben aan dit weekend heeft u de mogelijkheid om een prachtig t-shirt te bestellen van dit evenement. Dit is mogelijk in de maten S t/m XXL. U kunt dit in ontvangst nemen bij aankomst op de camping. Zo kunt u nog lang nagenieten van een prachtig weekend! Kijk in de webshop om het mooie design te ontdekken!
Als u uw bestelling in de webshop afgerond heeft ontvangt u een bevestigings email met de betaalgegevens voor uw bestelling. Na betaling wordt slechts uw geduld nog beproefd tot de tijd dat we eindelijk van start gaan!
Bij vragen en of opmerkingen kunt u gebruik maken van het contact formulier onderaan de Home pagina.

N.B.: We verkopen geen annuleringsverzekeringen en deelname is op volledig op eigen risico!

Programma

Vrijdag – Aankomst
De locatie is camping Mounewetter in Witmarsum waar iedereen vanaf 12:00 uur welkom is om een plekje te zoeken op de mooie camping. Even gezellig bijkletsen en wat moed in drinken voor het avontuur dat staat te wachten. Er is een snackbar aanwezig op de camping voor de verzorging van de inwendige mens. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor de briefing op vrijdagavond. 

Zaterdag – Noordelijke route
Zaterdagochtend kun je uitslapen wel vergeten, want we moeten rijden! We gaan vroeg van start, op naar de eerste stempelpost via de noordelijke route! De stempelposten moet je binnen bepaalde tijdsgrenzen passeren, net zoals bij de echte Elfstedentocht. Uiteraard is dit allemaal gemakkelijk te halen, want het is vooral geen race! Zo hebben we rustig de tijd en kunnen we genieten van de omgeving! Na de laatste stempelpost is het de bedoeling dat we rond 17:00 uur weer op de camping aanwezig zijn voor de grote barbecue, met z’n allen lekker eten en drinken en de sterke verhalen over de belevenissen van die dag aanhoren! De bar zal de hele avond geopend zijn.

Zondag -Zuidelijke route
Zondagochtend zijn we weer fris en vrolijk om achter het stuur te kruipen en te genieten van al het moois wat zuidelijk Friesland biedt. Deze route is wat korter dan de noordelijke. Het is de bedoeling om rond 15:00 uur in de middag weer terug te zijn op de camping voor de prijsuitreiking, zodat de zuidelijkere bezoekers van het evenement nog genoeg tijd hebben om huiswaarts te keren.

Camping
We bivakkeren op camping Mounewetter in Witmarsum (www.mounewetter.nl). Bij de camping is een prachtig zwembad aanwezig (www.zwembadmounewetter.nl), wat gratis toegankelijk is voor gasten.
Het is mogelijk langer te blijven op de camping (voor of na het evenement) voor een gereduceerd tarief, zodat u er een lekkere vakantie in Friesland van te maken. Ook is het mogelijk om een huisje of stacaravan te huren in plaats van te kamperen. Dit gaat echter niet via de keverclub maar via de camping zelf, kijk op hun website en neem contact op voor alle mogelijkheden.

Wagenfolks service
Wist u verder dat Wagenfolks dit weekend voor de technische support onderweg zorgt? Uiteraard verzorgd u uw luchtgekoelde Volkswagen met liefde, en is het zeldzaam dat ze stuk aan! Maar u zult het maar net beleven…

Contact Us

  • regio.friesland@keverclub.nl